Bel direct 088 - 100 5000

JoureBouwtechnische keuring Friesland Joure

Bouwtechnische keuring Friesland Joure

Sjirk Nijholt van Woningkeur Joure  is sinds 2012 betrokken bij de Woningkeur Groep. Na 15 jaar in de bouw te hebben gewerkt als voorman en uitvoerder is Sjirk in 1990 overgestapt naar de woningcorporatie wereld. Daar was hij verantwoordelijk voor de meerjarenplanning, advies en aanbesteding tot de begeleiding bij de uitvoering. Daarna was hij ruim 12 jaar als “intern aannemer” belast met de aansturing van een groot team allround vaklieden. Sjirk Nijholt heeft zich door ervaring verder gespecialiseerd in bouwkundige keuringen en advies.

Door zijn zelfstandigheid is hij onafhankelijk en heeft hij geen verplichtingen met makelaars en het bedrijfsleven. Hij kan zich daarom volledig inzetten voor het belang van de klant.

"Woningkeur Joure is de aangewezen partij voor bouwkundige keuringen en advies. Wij keuren bijvoorbeeld de woning voordat u deze koopt of wilt verkopen. Met deze bouwkundige keuring weet u of er gebreken zijn en wat de kosten zijn om deze gebreken te verhelpen"

Voordelen bouwkundige keuring van Woningkeur Joure:

  • De koper heeft een rapport waarmee hij/zij de vraagprijs van de woning vaak met duizenden euro’s weet te verlagen
  • De verkoper voldoet aan de wettelijke informatieplicht

 

Kortom: een aan- of verkoopkeuring van Woningkeur Joure verdient zichzelf altijd terug!

Vanaf januari 2013 kan Woningkeur Joure ook de energielabels verzorgen en u van maatwerkadvies voorzien voor energiebesparing.

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring of energiekeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in.

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeldt u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Klant gegevens

Gegevens van het object

Afspraak voor keuring maken met

Opmerkingen

Soort keuring

Een afspraak maken, het kan direct!