Bel direct 088 - 100 5000

Den Haag (Hofstad)Bouwkundige keuring Den Haag e.o.

Bouwkundige keuring Den Haag e.o.

Avatar van Theo van Eeden

Den Haag (Hofstad)

Theo van Eeden
Tel: 088 - 1005005

Vanuit Den Haag, de hofstad van Nederland, worden de bouwkundige keuringen en opleveringskeuringen nieuwbouw verricht door onze inspecteur Theo van Eeden.  Zijn werkgebied is de regio Haaglanden, Leiden en omstreken en Duin en Bollenstreek. Aan zowel particulieren als bedrijven, zoals makelaars en (financiële) tussenpersonen, biedt hij al jaren zijn diensten naar tevredenheid aan. Woningkeur Hofstad staat voor deskundige, betrouwbare en persoonlijke dienstverlening.

'Mijn naam is Theo van Eeden en ik ben werkzaam bij de woningkeurgroep als bouwkundig inspecteur. Het werken als bouwkundig inspecteur sluit goed aan op mijn werkervaring. Na 40 jaar gewerkt te hebben binnen de bouwsector, eerst als timmerman bij diverse bedrijven en vervolgens 24 jaar een eigen aannemersbedrijf was het een logische stap om als bouwkundig inspecteur te gaan werken. Om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen binnen de bouwsector en het vak van inspecteur volg ik regelmatig (bij)scholingen.

Tijdens mijn bouwkundige inspecties gebruik ik al mijn kennis en ervaring om u op een juiste en snelle manier van dienst te zijn'

Het kopen van een woning is een grote financiële investering. Om te voorkomen dat u  achteraf voor verrassingen komt te staan door (grote) gebreken aan de woning is het van belang om dit vooraf te onderzoeken. Woningkeur Hofstad staat graag voor u klaar.

Vriendelijke groeten,

Theo van Eeden

Met inspecteur van Eeden zijn al velen tevreden!

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring of energiekeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in.

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeldt u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Klant gegevens

Gegevens van het object

Afspraak voor keuring maken met

Opmerkingen

Soort keuring

Een afspraak maken, het kan direct!