Bel direct 088 - 100 5000

Burgh HaamstedeBouwkundige keuring Zeeland

Bouwkundige keuring Zeeland

Woningkeur Burgh Haamstede is al sinds het ontstaan van de Woningkeur Groep betrokken bij de organisatie. Het aankopen van een woning is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid, het bouwkundig keuren ervan voor Robert-Jan Bom wel. Bouwkundig naar woningen kijken zit hem dan ook in zijn bloed, met een vader die aannemer is. Sinds 2003 keurt hij woningen in en rondom Zeeland. Van starterswoning tot woonboerderij, alle type woningen met hun specifieke kenmerken heeft hij inmiddels al meerdere malen geïnspecteerd. Doordat hij een geboren en getogen Zeeuw is, is hij ook bekend met de geschiedenis en lokale omstandigheden die van invloed zouden kunnen zijn op de staat van een woning.
 

“Ik wil mijn opdrachtgevers graag helpen om de juiste beslissing te nemen over hun aankoop, bouwkundige gebreken kunnen immers grote financiële gevolgen hebben. Daarnaast geef ik graag advies en uitleg over wat er allemaal bij een eventuele verbouwing komt kijken”.

Ook voor energielabels en een energieadvies kunt u bij hem terecht. Samen met u worden de meest gunstige mogelijkheden voor energiebesparing voor uw woning op een rijtje gezet, evenals eventueel aan te vragen subsidies.

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring of energiekeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in.

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeldt u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Klant gegevens

Gegevens van het object

Afspraak voor keuring maken met

Opmerkingen

Soort keuring

Een afspraak maken, het kan direct!